21 Şubat 2012 Salı

Aklından Bir Sayı Tut - John Verdon


Blog yazmaya ilk başladığımda başlı başına bir yemek blogu olmadığı söylemiştim ama şartlar mı öyle gelişti yoksa ben kendimi yemek yapmaya mı adadım bilinmez arka arkaya sıraladım tarifleri...
Küçüklüğümden beri çok severim kitap okumasını. Hele ki sürükleyici bir romansa kafamı kitap bitmeden kaldırmam pek mümkün olmazdı. Annem ne kızardı yarına da okuyacak birşey kalsın diye :)
2002 ya da 2003 yılında İzmir'de şiddetli bir deprem olmuştu o gün de Stephen King'in ''Hayvan Mezarlığı'' adlı kitabını korka korka bir çırpıda bitirmiş kafamda yazdığım senaryolardan ötürü kapımı ilk kez kapatmadan yatmıştım şansıma. Kapım kapalı olsaydı kapımın sıkışma ve açılmama ihtimalı vardı çünkü. Demek ki neymiş kitap okumak her yönden faydalıymış :)

John Verdon'un ilk romanıymış Aklıdan Bir Sayı Tut. Buna rağmen son zamanlarda okuduğum en akıcı, en sürükleyici, konusuyla insanı içine çeken ve bir çırpıda bitirme isteği duyulan bir kitap olmuş bana göre.
Romanın başından sonuna kadar türlü senaryolar kuracak, katili her sayfada buldum sanacak fakat kitabın sonunda büyük bir şok yaşayacaksınız... Neyse daha fazla ayrıntı vermeyim de siz keşfedin en iyisi...

1 yorum:

Hayat Mutfakta Guzel dedi ki...

Bu kitabı ben de büyük bir zevkle okumuştum.