12 Şubat 2012 Pazar

Tavada Levrek




Buralarda balık bulmakta zorlanıyoruz. Malesef elimizi attığımız her markette karşımıza çıkmıyor. Biz de bulunca anı yaşıyoruz :)

Çok pratik, çok kolay buna rağmen harika bir lezzet...

MALZEMELER
2 adet levrek
Yarım limon suyu
Tuz, karabiber
Zeytinyağı

YAPILIŞI
Levrekleri pişirmeden yarım saat kadar önce limon suyu, tuz ve karabiberle ovuyoruz...
Teflon tavanın tabanını kaplayacak kadar sıvı yağ döküyoruz ve levreklerimizi önlü arkalı 4 dakika kadar pişiriyoruz...

KARTANESİ ÖNERİSİ

Balık Sosu: Yarım limon suyu, 2 diş sarımsak, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı sirke

Pişen balığınızın üzerine bu sosu gezdirirseniz doyum olmaz bir lezzet yakalanamız kaçınılmaz olur...

Afiyet olsun...

1 yorum:

hiko dedi ki...

kartanesi çok tatlı bir blogun var. Bunu herkesle paylaşman gerekli.http://bumerang.hurriyet.com.tr/ adresine yazılarını gönderebilirsin.başarılarının devamını diliyorum.